ANUNȚ – ședința extraordinară a C.L. Moneasa din luna martie

ANUNŢ

Aducem la cunostinta persoanelor interesate ca în sedinta extraordinara a Consiliului Local Moneasa din luna martie 2021 se vor dezbate următoarele Proiecte de Hotarare care face obiectul Legii nr. 52/2003 privind transparenta decizionala în administratia publica locala:

1. PROIECT DE HOTĂRÂRE initiat de consilierii locali privind aprobarea Ordinii de Zi a sedintei extraordinare a Consiliului Local Moneasa din data de 19.03.2021.

2. PROIECT DE HOTĂRÂRE initiat de consilierul local si Viceprimarul comunei Moneasa privind aprobarea modificarii Actului Constitutiv al SC’’PIETRARUL CODRU MOMA’’SRL.

3. PROIECT DE HOTĂRÂRE initiat de consilierul local si Viceprimarul comunei Moneasa privind aprobarea revocarii HCL nr. 45 din 24.10.2016 privind aprobarea constituirii si nominalizarea membrilor Comisiei de evaluare si stabilire a pretului de pornire a licitatiilor pentru materialul lemons ce urmeaza a fi exploatat de pe suprafata de fond forestier detinuta de Consiliul Local al comunei Moneasa.

4. PROIECT DE HOTĂRÂRE initiat de consilierul local si Viceprimarul comunei Moneasa privind aprobarea incheierii Acordului de parteneriat public – privat intre Primaria comunei Moneasa si S.C. TRANSILVANIA CAVE DIVING S.R.L.

5. PROIECT DE HOTĂRÂRE initiat de consilierul local al comunei Moneasa Ilies Elisabeta privind aprobarea cuantumului si numărului burselor școlare pentru elevii Scolii Gimnaziale „Gheorghe Groza” Moneasa pe semestrul II al anului 2021.

6. PROIECT DE HOTĂRÂRE initiat de consilierul local al comunei Moneasa Condea Bogdan privind aprobarea executari unor lucrari la Terenul de fotbal sintetic din satul Ranusa.

In perioada 17.03.2021 – 19.03.2021 inclusiv persoanele fizice si asociatiile legal constituite interesate, vor putea depune în scris la sediul Primăriei Moneasa propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind Proiectele de Hotarare mai sus mentionate.

Persoana din cadrul Primăriei desemnata ca fiind responsabila pentru relatia cu societatea civila care va primi propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind Proiectele de Hotarare mai sus mentionate este Secretarul general al comunei Moneasa.

SECRETAR GENERAL,

PUIE IOAN

anunt transparenta

Proiect de hotarare nr. 1 – Ordinea de zi

Proiect de hotarare nr. 2 – modificare HCL nr. 66 din 31.10.2017

Proiect de Hotarare nr. 3 – revocare HCL 45

Proiect de Hotarare nr. 4 – acord parteneriat

Proiect de hotarare nr. 5 – burse scolare

Proiect de Hotarare nr. 6 – teren sintetic

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support