Anunț -ședinta ordinara a Consiliului Local Moneasa din 20.06.2023

ROMÂNIA

JUDEŢUL ARAD

CONSILIUL LOCAL MONEASA

Nr. 797 din 14.06.2023

ANUNŢ

Aducem la cunostinta persoanelor interesate ca în sedinta ordinara a Consiliului Local Moneasa din 20.06.2023 se vor dezbate următoarele Proiecte de Hotarari care fac obiectul Legii nr. 52/2003 privind transparenta decizionala în administratia publica locala:

1. HOTĂRÂRE privind aprobarea procesului verbal încheiat în ședinta anterioară ordinară a Consiliului Local Moneasa din data de 12.05.2023; INITIATOR-PRIMAR

2. HOTĂRÂRE privind aprobarea Ordinei de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local Moneasa din data de 20 .06.2023; INITIATOR-PRIMAR.

3. HOTĂRÂRE privind delegarea către Unitatea Administrativ-Teritorială Județul Arad a depunerii aplicației de finanțare pentru proiectul „Microbuze electrice pentru elevii din județul Arad”. INITIATOR-PRIMAR.

4. H O T A R A R E privind valorificarea unei cantităţi de masă lemnoasă de 591,67 mc din pădurea comunală a Comunei Moneasa INITIATOR-PRIMAR

5. Analiză cereri adresate Consiliului local, interpelări, propuneri, prezentare activitate executiv Primărie

In perioada 15.06.2023 – 20.06.2023 inclusiv persoanele fizice si asociatiile legal constituite interesate, vor putea depune în scris la sediul Primăriei Moneasa propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind Proiectul de Hotarare mai sus mentionat.

Persoana din cadrul Primăriei desemnata ca fiind responsabila pentru relatia cu societatea civila care va primi propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind Proiectul de Hotarare mai sus mentionat este Secretarul general al comunei Moneasa.

SECRETAR GENERAL AL COMUNEI

SÎNZIANA MIHAELA PETRIŞOR

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support